Over mij

Hey! Ik ben Kristina en op dit moment 21 lentes jong. Ik ben geboren in Klaipeda (Litouwen) en sinds 2006 ben ik een trotse inwoner van Groningen. Naast een geweldige dochter ben ik ook een student en ik studeer informatiedienstverlening en -management. Ja, dat is een mond vol.

In september 2015 besloot ik dat het toch tijd werd om een eigen YouTube-kanaal te beginnen. Ik droomde er al lang over, dus waarom niet? Op 19 september 2015 gooide ik zenuwachtig mijn allereerste video online die ik samen met mijn lieve vriendin Nathalie opgenomen had. Een maand later was ik al 100 abonnees rijker (say what!). Na het ene komt het andere (je weet wel hoe ze het altijd zeggen) en het begon me toch wel te kriebelen om een blog te beginnen. Zo gezegd, zo gedaan. Nee, grapje. Was het maar zo makkelijk. Ik heb zelf nauwelijks tot geen verstand van websites bouwen dus mijn talentvolle broer heeft het allemaal voor mij gefixt. Thanks, bro! 

Op mijn blog zal je van alles zien: beauty, fashion, lifestyle, diy, video’s en ga zo maar door. Ik wens je in ieder geval veel plezier! Heb je vragen, ideetjes of tips? Dan hoor ik het graag!