Make-up, Review

REVIEW | ARDELL BROW POMADE

20 september 2017 • Door

Vandaag review ik de nieuwe wenkbrauw producten van Ardell. Ardell kennen wij natuurlijk door hun prachtige wimpers, maar nu hebben zij ook wenkbrauw producten waaronder de Brow Pomade. Toen ik het thuisbezorgd kreeg, was ik meteen erg benieuwd. Zelf gebruik ik al jaren wenkbrauw poeder van Catrice en dat bevalt me erg goed, toch was ik al een tijdje toe aan iets anders en dit was het perfecte moment ervoor. Ben je benieuwd wat ik van de nieuwe Ardell Brow Pomade vind?

De Brow Pomade belooft snel en makkelijk het perfecte wenkbrauw te creëren. Zo zou het je wenkbrauw potlood, poeder en gel moeten vervangen. Volgens de website is het erg gepigmenteerd, glijd als boter en is goed uit te blenden.

Dit zijn mijn wenkbrauwen zonder make-up:

ardell brow pomade

Zoals je ziet heb ik veel haar van mijzelf en er zit ook al een duidelijke vorm in. Toch vind ik het fijn om mijn wenkbrauwen bij te tekenen, gewoon voor dat ene extraatje.

ardell brow pomade

Dit zijn de nieuwe wenkbrauw producten van Ardell. Ik heb alle drie kleuren gekregen, namelijk: blonde, medium brown en dark brown. Ik ben zelf meteen voor medium brown gegaan en dat bleek een goede match. Zoals je ziet krijg je er ook een kwastje met een borsteltje bij, wat natuurlijk ideaal is.

ardell brow pomade

Zoals je misschien aan de foto wel kunt zien, veranderd de kleur van het product op het moment dat je het aanraakt. Dus uiteindelijk viel de kleur nog donkerder uit dan dat ik het had verwacht. Dat is misschien iets om rekening mee te houden als je in de winkel staat.

ardell brow pomade

Ik ben ontzettend blij met het resultaat, maar boooooyyyyyy wat was het een pain in the ass om het zover te krijgen. Ik ben gewend om niet langer dan twee minuten bezig te zijn met mijn wenkies, maar hier was ik wel een kwartier aan kwijt. Zoals het beloofd was, glijd het product als boter. Nou weet ik niet of ik daar wel zo blij mee ben.

Het is ontzettend makkelijk om over je hele gezicht te knoeien met het kwastje, oke dat is een beetje overdreven. Maar op een of andere manier knoeide ik zo ontzettend veel naast mijn wenkbrauwen terwijl ik super precies te werk ging.

Het borsteltje waarmee de wenkbrauwen uiteindelijk echt geborsteld moeten worden is wel echt super fijn. Dat borsteltje blend het ook super mooi waardoor het effect heel natuurlijk wordt. Maar ook door moet je opletten hoe je je wenkbrauwen borstelt, anders zit je er helemaal onder. Ik denk dat de formule echt te licht is, waardoor het overal heen vliegt. Goed, als je het uiteindelijk allemaal gefixt hebt, heb je wel je wenkies of fleek.

Een tijdje dacht ik dat het aan het kwastje lag, dus heb ik het product ook met mijn eigen kwast gebruikt maar zonder veel succes. Hoewel dat wel beter aanvoelde.

Ik heb Ardell Brow Pomade nu al ongeveer vijf keer gebruikt en vijf keer dacht ik: ik ga dit nooit meer gebruiken. Het kost me veel te veel tijd en moeite om het gewenste resultaat te krijgen. Dan gebruik ik liever mijn oude vertrouwde wenkbrauw poeder van Catrice.

Ardell Brow Pomade is o.a. te koop bij Kruidvat en Boozyshop en de prijs verschilt tussen €5 en €8.

 

Dit product heb ik ontvangen ter review.

Mijn reviews zijn altijd 100% eerlijk