Tip

TIP | Mijn Favoriete Budget Nagellak

11 september 2017 • Door

Vandaag deel ik mijn favoriete budget nagellakjes met jullie! Ik ben zelf gek op nagellak en draag het iedere dag. De laatste tijd draag ik steeds vaker nagellak van Essie of Sally Hanssen. Die nagellakjes vind ik ontzettend fijn, maar er hangt helaas een niet-zo-budgetproof prijskaartje aan. Daarom besloot ik vandaag mijn favoriete budget nagellak met jullie te delen. Stiekem vind ik het zelfs net zo fijn als Essie 🙂 kijk je gezellig mee?

The reveal!

etos nagellak no history

Het gaat om de super budget nagellakjes van de Etos! De kleur die ik nu op mijn nagels heb, heet No history en het is een super mooie roze kleur. Het is eigenlijk een subtiele roze kleur. Normaal gesproken zijn roze nagellakjes heel erg in your face, maar deze neigt zelfs meer de nude kant op hoewel het wel overduidelijk roze is 😉 snap je het nog, haha?

Ik moet eerlijk toegeven dat ik dacht dat ik mijn nagels ontzettend mooi en netjes gelakt had, totdat ik deze super HD foto’s zag, haha! Typische blogger struggle. Ik mis een paar stipjes op mijn nagels en het irriteert me enorm, oh well. Het kan ook aan mijn nagels liggen, ze zijn namelijk een beetje aan het scheuren aan de onderkant.

etos nagellak

Ik schaam me een beetje, maar ik heb eigenlijk maar drie kleuren van de lijn in mijn collectie. Zeker weten dat ik meer ervan ga kopen! Van links naar rechts: No history, Sip of red wine, Mud (prachtig voor de herfst!)

De kleurtjes blijven bij mij gemiddeld 3 tot 5 dagen zitten zonder te chippen. Dat vind ik eigenlijk wel een applausje waard en zeker voor de prijs! De nagellakjes kosten namelijk €1,99 per stuk en meer budget dan dat wordt het hem denk ik ook niet.

Ik ben in ieder geval zeker erg tevreden met de nagellakjes en ik moest het gewoon met jullie delen. Heb jij nog een budget favoriet die wij niet mogen missen?