Make-up, Review

REVIEW | Rimmel London Stay Matte Liquid Lip Colour

8 september 2017 • Door

Het is eindelijk weer tijd voor een review! Het is een tijdje stil geweest op mijn blog, maar ineens was ik weer gemotiveerd op foto’s te maken en hier een stukje te schrijven. Ervaring heeft mij geleerd dat ik dit soort momenten niet moet laten gaan, dus vandaar: een review! Dit keer review ik de Stay Matte Liquid Lip Colour lipsticks van Rimmel London. Ben je al nieuwsgierig geworden?

De Rimmel London Stay Matte Liquid Lip Colour lipsticks zijn vrij nieuw, en wat ik zelf het belangrijkst vind: ze zijn mat! Ik hou ontzetten veel van matte lipsticks en daarom was ik er meteen enthousiast van geworden. Ik vind het leuk dat Rimmel London niet alleen nude kleurtjes heeft toegevoegd aan de lijn maar ook grijs en donker blauw. De grijze heb ik helaas nog niet in mijn bezit.

Rimmel London Stay Matte Liquid Lip Colour

Van boven naar beneden: 700 be my baby, 200 pink blink, 210 rose & shine, 810 plum this show, 830 blue iris

De swatches liegen er niet om en ik vind dat de lipsticks prachtig gepigmenteerd zijn. Vooral de lichte kleuren brengen heel mooi aan op de lippen. De donkerrode kleur en de blauwe kleur hebben een tweede laagje nodig, wat helemaal niet erg is. Let er wel op dat je het tweede laagje aanbrengt als de lipstick nog niet opgedroogd is.

Ik heb helaas voor jullie geen swatches op mijn lippen, gezien ik momenteen met een giga koortslip zit (iemand tips?). Maar de volgende keer zal ik zeker ook mijn lippen laten zien 😉

Rimmel London Stay Matte Liquid Lip Colour

De geur van de lipsticks is heel subtiel, zelf vind ik het best lekker ruiken. Een vriendin van mij vond het stinken, haha. De smaken verschillen 😉

De lipsticks blijven zeker 4 uur mooi op de lippen zitten en overleven een kleine maaltijd. Na een tijdje begint het wel wat af te brokkelen. Als dat gebeurt, kan je het beste de lipstick er helemaal afhalen en weer opnieuw aanbrengen. Anders word het een hele oncomfortabele klierenboel.

Kortom, ik ben ontzetten tevreden over de lipsticks en draag ze heel graag.

Mocht je heel erg benieuwd zijn naar hoe het op mijn lippen eruitziet kan je het hier en hier zien 🙂

 

De producten zijn deels ontvangen en deels zelf gekocht