Inspiratie, Shoplog

NEW IN | Parijs op een canvasdoek

10 juni 2017 • Door

In mijn derde studiejaar heb ik stage gelopen bij CanvasCompany en nu heb ik er een samenwerking mee, hoe leuk! Ik mocht een foto op canvas printen en na lang nadenken heb ik samen met mijn vriend besloten om een foto van Parijs uit te laten printen. Een foto van onszelf ophangen in het huis lijkt ons sowieso niks en we zijn gek op Parijs dus de keus was op zich snel gemaakt 🙂 We besloten ook maar meteen om nog een canvas mee te bestellen zodat we er twee hebben. Eentje is ook maar zo saai. Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan gauw verder.

canvas

De canvasdoek is 40cm bij 60cm en dat klinkt kleiner dan dat het is, haha. De kleuren op het doek zijn ook donkerder uitgevallen dan op de foto. Mocht je ook een cavasdoek willen bestellen, kan je er rekening mee houden.

Even terug naar Canvascompany, het is een dochterbedrijf van Fotocadeau.nl en heeft nog veel meer andere webshops met fotoproducten. Tijdens mijn stage was ik bezig met een social media plan opstellen voor een (destijds) nieuwe webshop van hen. Zo regelde ik bijvoorbeeld ook samenwerkingen met blogger, super leuk! In die tijd leerde ik veel meer over samenwerkingen, maar dan vanuit de kant van het bedrijf. Ook leerde ik veel over SEO en adverteren op Facebook. Het had allemaal maar weinig te maken met mijn school (haha), maar ik heb veel waardevolle kennis opgedaan met betrekking tot mijn social media in de tijd dat ik daar stage liep.

canvascompany

En hier hangen beide foto’s op de muur 🙂 Hier kan je goed zien hoe dik het doek is. Die van mij is 2cm dik, maar je kan ook voor 4cm kiezen.

Op de website van CanvasCompany kan je dit soort canvasdoeken (en nog veel meer) bestellen. De prijs verschilt per materiaal en de grootte, dus je kan het zo duur of zo goedkoop maken als je het zelf wilt 🙂

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met CanvasCompany