Fashion, Shoplog

NEW IN | Mesh Horloge & Ringen

6 juni 2017 • Door

Ik word altijd zo ontzettend hebberig als het om sieraden gaat. Al draag ik niet iedere dag sieraden, vind ik het fantastisch om een hele hoop ervan te hebben. Heb ook een klein doosje waar allerlei sieraadjes inzitten die ik over de jaren heen verzameld heb, fantastisch! Maar of ik er ooit in kijk? Nope. Daarom heb ik laatst besloten om vanaf nu alleen sieraden aan te schaffen die een betere kwaliteit hebben en bijvoorbeeld niet groen worden, weet je wel. Precies op dat moment kreeg ik een mailtje van Lucardi of ik geïnteresseerd was in een samenwerking. Daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen 😉 Ik zocht twee ringen uit & een horloge en vandaag vertel ik je er alles over. Lees je mee?

Allereerst: de ringen. Mooi, minimalistisch en zilver. Helemaal mijn ding. Vroeger wilde ik echt de allergrootste bling-bling ringen hebben en nu mag het van mij lekker klein. Heerlijk hoe je smaak en stijl over de jaren heen veranderd.

Ik wist niet helemaal wat mij maat was, maar gelukkig zijn er allerlei verschillende manieren voor om erachter te komen, haha. Ondanks al die handigheidjes vond ik het alsnog best lastig om te bepalen wat nou mijn ringmaat is. Toen ik mijn moeder erbij haalde – die super intelligente vrouw dat ze is – zei ze: “oh, maar deze ringetjes kan je ook heel makkelijk buigen als ze te groot zijn”. OHJA, thanks mom.

lucardi

En dan het hoorloge, het is een mesh horloge en tegenwoordig helemaal hip & trendy. Ik moet heel eerlijk zijn, het horloge dat ik heb uitgekozen is toch iets groter in het echt dan ik het had verwacht. Omdat ik best kleine polsen heb, lijkt het ook niet helemaal zoals ik het gehoopt had. Maar ondanks dat vind ik het horloge mooi en combineer ik het met stoere kledingstukken, zoals een spijkerbroek met scheuren en een dikke riem . Dus geen zomerjurkjes, of zo. 🙂

 

De sieraden zijn online te verkrijgen in de webshop van Lucardi of gewoon in de winkels.

P.S. De ring met XO is nu in de aanbieding en kost maar €12,50!

 

 

Dit artikel is in samenwerking met Lucardi geschreven.