Persoonlijk, Review

Borstvergroting met BreastGro | Derde update

30 april 2017 • Door

Het is weer tijd voor een nieuwe BreastGro update! Inmiddels gebruik ik BreastGro al heel wat maandjes en ik hoor er steeds meer vragen over. Niet online, maar in het echte leven πŸ˜‰ Vandaag geef ik jullie alweer de derde update, en dat is ook de laatste update hier op mijn blog. Nieuwsgierig? Lees dan gauw verder.

Mocht je de eerste en de tweede update gemist hebben, raad ik je aan om het nog even te lezen. Anders kan je het verhaal niet meer volgen.

Ik begin met het eerlijk toegeven dat ik het erg moeilijk vond de laatste tijd om mij aan de kuur te houden. Na wat onderzoek op het internet, kwam ik erachter dat ik niet de enige ben. Meerdere mensen vinden het moeilijk om zich braaf aan de kuur te houden en ik dus ook. Nou wil ik niet zeggen dat ik helemaal geen capsules meer innam, maar in plaats van vier nam ik er twee of drie (de laatste tijd toch vaker twee).

In het begin was ik erg gemotiveerd om me goed aan de kuur te houden en ik merkte echt verschil in mijn borsten. Maar op een gegeven moment begin je er wat lui in te worden, ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar ik heb dat echt met zowat alles. Nu ik dus wat minder capsules innam de laatste tijd, merk ik ook dat mijn borsten weer “normaal” zijn. Dat vind ik wel jammer, ook omdat je met een of twee capsules per dag juist het resultaat van de kuur zou moeten behouden. Misschien ben ik ook iets aan het overdrijven, want mijn vriend ziet het bijvoorbeeld helemaal niet zo.

breastgro

Veel mensen die ik in het echt erover sprak, geloofden niet dat ik oprecht verschil merkte door het gebruik van BreastGro. Daar kreeg ik dan ook vragen over. Maar echt waar, ik heb het verschil echt gemerkt en was er meer dan enthousiast over. Wat ik zo jammer vind, is dat ik nu in een “kuur dipje” zit en het verschil langzaam maar zeker afneemt.

Wat kan ik er verder over zeggen? In het begin kon ik nog wat last hebben van de grootte van de capsules, maar tegenwoordig voel ik niet eens dat ik zo’n capsule doorslik, haha. Met paracetamol heb ik ook geen moeite meer, haha!

Zoals ik al eerder heb aangegeven is dit de laatste Breastgro update op mijn blog. Ik ga er nog een video over maken om het hele proces vanaf het begin tot einde nogmaals te bespreken. Mocht je daar benieuwd naar zijn, abonneer je dan even op mijn kanaal en daar zie je de video vanzelf verschijnen.

Op de website van BreastGro kan je er veel meer informatie over vinden. Er zijn namelijk niet alleen capsules te verkrijgen, maar ook gel, maskers, crème etc.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met BreastGro.