Fashion, Shoplog

NEW IN | Topshop Glasgow Mini Rugtas

12 april 2017 • Door

Ik ben zo gek op tassen! Ik heb allerlei soorten tassen, maar in mijn collectie had ik eigenlijk maar één rugtas: een zwarte Eastpack (wie heeft het niet, haha). Tot nu! Ik heb nog een super leuk rugtasje toegevoegd aan mijn collectie. Een mini rugtasje van het merk Topshop. Wil je er meer over weten? Kijk dan gauw verder.

topshop rugtas

Is het niet super cute?

De rugtas is gemaakt van imitatieleer en het is grijs-blauw van kleur. Ik moet zeggen dat het op de foto iets blauwer lijkt dan in het echt. Deze tas heb ik gescoord bij de Bijenkorf en de kleur is veel beter te zien op de website.

Dit zijn de specificaties:

  • Hoogte: 24 cm
  • Breedte: 22 cm
  • Diepte: 12 cm
  • Hoogte handvatten: 9 cm
  • Lengte schouderriem: 50 – 90 cm
  • Schouderriem: Niet afneembaar, wel verstelbaar
  • Tassluiting: Treksluiting

topshop rugtas

Op deze foto lijkt de sluiting een gouden kleur te hebben, maar dat is de reflectie van de lamp, hihi. De sluiting is eigenlijk zilver van kleur.

Ik ben er zo verliefd op! Alles past erin wat ik er graag in wil: portemonnee, sleutels, lipstick, handcrème, mijn vlogcamera etc. Ik heb het mee gehad naar de Jamin Fissa (heb je mijn vlog al gezien?) en ik was zó blij dat ik mijn handen een keer vrij had! Normaal gesproken heb ik altijd een schoudertasje of een handtasje mee en die moet je natuurlijk gewoon vasthouden. Dus voor feestjes of misschien een festival is zo’n rugtasje echt ideaal.

Enige minpunt is de sluiting. Naar mijn idee is de magneet niet sterk genoeg, waardoor ik iedere keer aan het controleren ben of het wel dicht is. Maar aan de andere kant houden de touwtjes de tas ook wel dicht. Ik denk dat ik deze rugtas nog met veel plezier zal dragen 🙂

 

Topshop Glasgow Mini Rugtas is te koop bij de Bijenkorf en kost €36.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met de Bijenkorf.