Review

REVIEW | Unisex CK One Summer Limited Edition

10 april 2017 • Door

Calvin Klein komt ieder jaar met een nieuwe Ck One Summer geur. Het komt altijd in een soortgelijke flacon, dus je weet altijd wat je ongeveer kan verwachten! Dit is mijn aller eerste Ck One Summer geur, dus ik was ontzetten benieuwd. En het leuke is: het is een unisex geur. Dus als je een vriend hebt, kunnen jullie lekker naar hetzelfde parfum ruiken, hihi. Ben je benieuwd naar mijn mening over de Ck One Summer geur (en die van mijn vriend) lees dan gauw verder!

Ck One Summer wordt beschreven  als helder, energiek en fris in het persbericht. En daar ben ik het helemaal mee eens. De flacon vind ik super hip en leuk eruitzien. De blauwe en rode kleuren zorgen voor een mooi contrast. Het flacon is best groot en ligt lekker in de hand. Volgens mij zijn er geen kleinere varianten te verkrijgen.

Aan de achterkant is er een zonsondergang nagemaakt, hoe cute!

De geur

Het gaat natuurlijk allemaal om de geur. In het persbericht wordt het omschreven als kruidig, fruitig & citrus. Vooral citrus herken ik erin terug. Persoonlijk ben ik niet zo gek op citrus geuren en helaas is deze geur ook niks voor mij. Ik hou meer van warme, bloemige vrouwen geuren. Maar mijn vriend is er dol op! Ook vind ik het bij hem echt heel lekker ruiken. Ik moet zeggen dat toen ik voor het eerst de geur rook ik het ook meer aan mannen parfum vond. Nou moet ik er ook bij zeggen dat toen ik het zelf opdeed, het wel vrouwelijker rook. Volgens mij reageren unisex geuren vooral op hormonen. Bij mijn vriend rook het namelijk weer heel anders. Echt een lekkere mannen geur.

Hoe lang blijf het zitten?

Voor mij persoonlijk bleef het te lang zitten, haha. Ik vond het gewoon niet zo lekker ruiken en rook het echt de hele dag door. Bij mijn vriend vind ik het juist lekker dat ik het zo lang kan blijven ruiken. Kortom: het blijft goed en lang zitten.

Waar te koop?

Ck One Summer 2017 is oa. te koop bij de Douglas en kost rond de €40 (100ml)

 

Dit artikel heb ik ontvangen voor een review.

Mijn reviews zijn altijd 100% eerlijk.