Make-up, Review

REVIEW | Makeup Revolution Skin Kiss Peach Kiss & Ice Kiss

8 april 2017 • Door

Inmiddels kan je niet om de nieuwe highlighters van Makeup Revolution heen. Ze zijn overal! Toen ik het voor het eerst op mijn tijdlijn zag op Facebook, wist ik dat ik het moest hebben. Snel plaatste ik een bestelling en inmiddels heb ik het al een tijdje gebruikt. De nieuwe highlighters heten Skin Kiss en ik heb ze in de kleuren Peach Kiss en Ice Kiss. Benieuwd? Kijk dan gauw verder!

makeup revolution skin kiss peach kiss

Kunnen we het heel even hebben over hoe fantastisch deze highlighters eruitzien? Echt de verpakkingen vind ik super mooi. Het is mooi rose goud en het reflecteert (daarom extra moeilijk om op de foto te zetten #bloggerstruggles). Het kwam ook nog eens in super leuke doosjes, die ik uiteraard veel te vroeg heb weggegooid. Aan de binnenkant zit er een lekker grote spiegel, wat super handig is! Sowieso zijn het best grote highlighters, waar ik persoonlijk gek op ben. Ik hou van grote highlighters en bronzers, geen idee waarom. Een nadeel is wel dat het niet in mijn make-up lades past. Maar dat heeft meer te maken met het feit dat het veel te vol is, haha!

makeup revolution skin kiss

Beide highlighters bevatten kleine gouden glittertjes, wat ik op het eerste gezicht heel mooi vond. De roze highlighter heb ik oorspronkelijk gekocht om als blush te gebruiken of om het over een andere blush heen aan te brengen.

Makeup Revolution Skin Kiss highlighters beloven super gepigmenteerd te zijn en een metalic finish te geven. Je kan de highlighters zowel op het gezicht als op het lichaam gebruiken voor een mooie glow.

Op naar de swatches!

skin kiss highlighter swatch

Toen ik het geswatcht had, werd ik meteen verliefd! Ik zie duidelijk de metalic finish. Ook was ik blij dat de roze highlighter toch niet te roze was en nog best subtiel. Was namelijk een beetje bang voor een roze-glitter-boel.

Op mijn gezicht viel het helaas ontzettend tegen. Ik heb heel veel foto’s gemaakt maar alleen op de close-up foto’s kon je er wat van zien. Super jammer. Het had zo mooi kunnen zijn.

makeup revolution highlighter skin kiss

Sorry voor mijn veel te behaarde wenkbrauwen, haha! Ik had hier beide highlighters aangebracht. De Ice kiss had ik onder mijn wenkbrauw aangebracht, op mijn junkbeenderen en in de ooghoek. Peach Kiss had ik bovenop een andere blush aangebracht. Zie jij het? Ik niet.

De highlighters deden me op een gekke manier denken aan glitter nagellak die ik vroeger als kind had. Weet je wel zo’n doorzichtige nagellak met hier en daar een verloren glittertje. Zo jammer dit.

Hier zie je hoe raar de glitters verspreid liggen op mijn huid:

Het lijkt alsof het alleen maar hele kleine losse glittertjes zijn. Ik zie helemaal geen samenhang, of zo.

Hoe kan het dat er zoveel aandacht besteed wordt aan het uiterlijk van een product, maar de inhoud echt totaal vergeten wordt? Nu weet ik eigenlijk zeker dat ik het niet meer ga gebruiken. Maar weggooien kan ik ook niet omdat die verpakkingen zo leuk zijn!

makeup revolution skin kiss

De Makeup Revolution Skin Kiss Peach Kiss & Ice Kiss highlighter zijn oa. te koop bij Boozyshop & Beauty88 en kosten 6,49 per stuk.