Persoonlijk, Youtube

April is zo spannend! DYTG 2017 en meer!

5 april 2017 • Door

Ik realiseerde me ineens hoe veel leuke en spannende dingen er gaan gebeuren in april. Zoals jullie misschien weten wil ik mijn blog wat persoonlijker maken, dus ik vertel jullie graag wat er allemaal voor spannende dingen voor mij gaan gebeuren in april. Zo ga ik vloggen voor Jamin, ben ik aanwezig bij de DYTG 2017 en nog meer! Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan gauw verder.

Jamin FISSA

Ik ga vloggen voor Jamin aanstaande zondag (9 april) woehoe! Vind het zo ontzettend leuk. Samen met Sharon en Brittany ga ik erheen en gaan we samen een leuke vlog maken die vervolgens door Jamin geupload wordt. Daarnaast zal ik zelf een vlog maken die op mijn eigen kanaal online komt. OH en wij mochten een shout out video maken voor onszelf die tijdens het feest afgespeeld wordt! Vet ongemakkelijk gaat dat worden, haha! Dus ben heel erg benieuwd hoe de mensen erop gaan reageren, we zullen het zien.

DYTG 2017

En natuurlijk de Dutch Youtube Gathering 2017! Ik ga er voor het eerst heen, dus ik weet niet eens wat ik ervan kan verwachten. Van een aantal kijkers van mij heb ik al begrepen dat zij er ook heen gaan, dus hopelijk kan ik ze nog zien! Dan zie ik ook eindelijk wie er naar mijn video’s kijkt, wel een gek idee. Maar wel super leuk 🙂 Die dag ga ik ook vloggen, dus ben je benieuwd hoe het daar allemaal gaat, hou mijn kanaal in de gaten.

10.000 abonnees?!

Ik durf het bijna niet te zeggen, maar jongens ik ga richting de 10.000 abonnees!! WOOWW! Wie had dat gedacht? Gaat het in april gebeuren? Geen idee, we zullen het zien. Maar OH OH wat lijkt het me fantastisch! Natuurlijk wil ik nu gebruik maken van dit moment en iedereen bedanken die geabonneerd zijn op mijn kanaal. En ook als je niet geabonneerd bent, alsnog bedankt <3 je bent nu natuurlijk mijn artikel aan het lezen en dat vind ik net zo leuk!

Weg bij media bureau

Misschien wist je het niet, maar ik sta al sinds mei 2016 ingeschreven bij een media bureau met mijn kanaal. Bij Age Network, voor diegene die het kennen. Ik heb afgelopen maand besloten om mijzelf uit te schrijven en dat betekent dat ik vanaf nu er “alleen voor sta”. Bij een media bureau kan je terecht voor vragen over je kanaal of je kan om tips vragen om je kanaal te laten groeien. Naar mijn idee heb ik er veel te weinig gebruik van gemaakt, maar ik heb er wel iedere maand voor betaald. Ze houden namelijk een bepaald percentage in van je inkomsten die je met je kanaal maakt. Nou is dat niet zo gek veel, maar alsnog. Op dit moment ben ik nog niet uitgeschreven, dat duurt namelijk 30 dagen heb ik begrepen. Dus deze maand zal mijn uitschrijving rond zijn! Ik vind het wel spannend, hoor. Ik heb namelijk begrepen dat de advertenties die op je kanaal verschijnen beter zijn en beter bij je doelgroep passen wanneer je ingeschreven bent bij een media bureau. Ook heb ik gehoord dat je kanaal beter vindbaar is als je bij een media bureau zit. Dus ik ben heel erg benieuwd wat er allemaal gaat veranderen!

En dat waren de spannende nieuwtjes alweer! Het gaat wel heel veel over mijn kanaal, maar ik hoop toch dat jullie het interessant vinden 🙂 Wil je vaker dit soort artikelen zien?