Review

REVIEW | Jil Sander Sun Pop – Coral pop

27 maart 2017 • Door

Welkom bij mijn eerste parfum review! Parfum reviews vind ik zelf altijd heel lastig, het is veel makkelijker om even naar de winkel te gaan en het gewoon te gaan ruiken. Het probleem bij mij is wel altijd, dat als ik dan eindelijk in de parfumerie ben, ik dan niet weet waar ik naar moet kijken. Dan vind ik parfum reviews wel handig! Zo weet je welke parfums nieuw zijn en wat ongeveer de mening is van anderen erover. Dan kan je veel gerichter opzoek gaan in de parfumerie en daar wil ik jullie ook graag een handje bij helpen. Jil Sander is uitgekomen met een limited edition lijn en het heet Sun Pop. Er zijn drie parfums uitgekomen met fantastische verpakkingen. Eén daarvan review ik vandaag voor jullie, namelijk de Coral Pop. Benieuwd? Lees dan gauw verder.

jil sander sun pop

De verpakking

Kan echt maar éen woord zeggen over de verpakking: fantastisch. Ik vind het echt zo cool. Het is zo ontzettend neon! En ook nog eens mooi mat. Het voelt goed stevig aan en is een echte eye-catcher. Ik hou ervan. Dit doet mij zeker aan de zomer denken! Ben stiekem nu ook erg benieuwd naar de rest van de lijn en wil de flacons hebben om ergens als decoratie te gebruiken, haha!

jil sander sun pop

De geur

Het gaat natuurlijk allemaal om de geur. Het persbericht omschrijft het als floraal & vrouwelijk. Het is een blend van mandarijnzest en delicate noten van fresia, osmanthus en heliotroop, op een basis van zachte musk en amber.

Ik zou het meer omschrijven als vrouwelijk, een beetje zoet & kruidig.

Nog nooit eerder heb ik een kruidige parfum gehad. Dus eerlijk is eerlijk, ik moest even wennen, maar tegenwoordig doe ik geen andere parfum meer op. Het ruikt vooral in het begin kruidig, maar daarna veranderd het in een zoete bloemen geur. Ik voel me zo ontzettend vaag als ik dit zo omschrijf, haha! Hopelijk begrijpen jullie mij.

Hoe lang blijf het zitten?

De geur blijf je zeker een paar uur goed ruiken. Ook zelf. Ik vind dat persoonlijk wel een plus, aangezien ik anders maar blijf parfum opdoen. Na een paar uur ruik ik het zelf niet meer, maar mijn vriend bijvoorbeeld nog wel. Dus het blijf best lang zitten!

jil sander sun pop

Dit is de achterkant met ingrediënten, voor diegene die er benieuwd naar zijn 🙂

jil sander sun pop

Raad ik het aan?

Ik raad het zeker aan! Heb je bijvoorbeeld zoals ik nog nooit eerder een kruidig parfum gebruikt, maar heb je zin in iets anders? Dan is dit geschikt voor jou. Jil Sander Sun Pop – Coral Pop is namelijk erg vrouwelijk en bloemig, maar dan net tikkeltje anders. Dat maakt het ook zo leuk en verfrissend!

 

Jil Sander Sun Pop – Coral Pop 100ml kost ongeveer €35 en is bij diverse winkels te koop.

Tip! De groene versie heb ik in de Douglas webshop gezien met een leuke korting!

 

Dit artikel heb ik ontvangen voor een review.

Mijn reviews zijn altijd 100% eerlijk.