Persoonlijk

FOTO’S WAAR IK TROTS OP BEN

28 februari 2017 • Door

Sinds een tijdje volg ik een extra vak op school: fotografie. Fotograferen vind ik zelf erg leuk, maar ik doe altijd alles op de gok. Ik wilde iets meer weten over allerlei camera instellingen en andere-camera-gerelateerde-dingen en besloot om mij in te schrijven. En ook natuurlijk omdat ik 3 EC’s mis en ik het toch zo op een leuke manier in kon halen, maar dat is een ander verhaal haha. Mijn eerste opdracht was om foto’s te verzamelen waar ik het meest trots op ben en daarom besloot ook nog eens een heel artikel aan toe te wijden. Kijk je mee?

Mijn nummer 1 foto ooit gemaakt door mij is natuurlijk de foto die ik voor de header heb gebruikt. Wat mij betreft is alles perfect aan de foto, ja sorry, ik ben ook zo bescheiden gebleven 😉 Aan de foto heb ik nooit iets hoeven te veranderen, ik heb het niet eens bijgesneden. Dat wat er op de foto staat is ook nog eens een van mijn favoriete make-up producten ooit, dus ik kan bijna niks anders dan verliefd zijn op de foto, haha.

mockberg

Op deze foto heb ik heel goed mezelf laten zien zonder mezelf echt te laten zien, snap je? Ik hou enorm van fluffy dingen en ik heb daar ook nog eens mijn lievelings spijkerbroek aan. Deze foto heb ik ergens in de zomer gemaakt en het was behoorlijk heet die dag, maar ik wist precies hoe ik het horloge op de foto wilde zetten en daarvoor moest ik me iets gezelliger aankleden, om het zomaar te zeggen, haha. Dus plakkend van het zweet zat ik daar, maar ik ben erg trots op deze foto dus het is niet voor niks geweest. Het is gewoon zo cozy geworden en toch best clean en tumblr-achtig, bovendien laat deze foto een hele mooie samenwerking zien. Ik word er gewoon heel blij van 🙂

krstnaaa

Dit zijn een paar foto’s geplukt van mijn Instagram, om een beter beeld te geven waar ik van hou en wat mijn stijl is. Zoals je ziet, ben ik erg dol op foto’s maken van make-up. Helemaal geen verrassing voor mij, maar ik ben benieuwd hoe mijn klasgenoten gaan reageren!

Ik heb trouwens een kort verhaaltje over de eerste foto! Daarop is een palette te zien die in samenwerking is gemaakt met Shaaanxo en wat denk je? Ze heeft hem een keer ge-repost op haar Instagram!! Hoe kan ik daar niet super trots op zijn?

 

Nu ben ik natuurlijk erg benieuwd naar jullie mooiste foto 🙂