Shoplog

NEW IN | Guess Portemonnee met bloemen

26 februari 2017 • Door

Na ongeveer 6 jaar is mijn huidige portemonnee echt helemaal op.. straks zie je wat ik ermee bedoel. Hoe vreselijk ik dat ook vind (want eigenlijk ben ik nog steeds verliefd op mijn huidige portemonnee) was dit wel een mooie kans om een nieuwe te scoren! Van tevoren wist ik al dat ik graag een Guess portemonnee wilde, omdat het een designer merk is en toch best betaalbaar. Toen ik in Finland was, zag ik een prachtige Guess portemonnee maar nam ik het niet mee. Laatst was ik er weer naar opzoek, maar ik vond een nog veel mooiere variant! En vandaag vertel ik er alles over aan jullie. Lees je mee?

guess

Volgens mij is dit een speciale editie want het heet op de website Guess Isabeau portemonnee. In ieder geval ik vind het prachtig! Ik heb hem natuurlijk in roze besteld maar er is ook een zwarte variant met bloemen.

Het is gemaakt van imitatieleer en het is een vrij grote portemonnee. Laat ik het zo zeggen: ik had niet verwacht dat het zo groot zou zijn. Het is namelijk net zo groot als mijn huidige portemonnee en mensen zeiden altijd dat ik een hele grote portemonnee heb, haha. Oke, dit klinkt echt heel duidelijk. Het is in ieder geval 21cm breed en 10cm hoog.

guess

Hierboven kan je zien hoe veel het open kan. Daar ben ik ontzettend blij mee! Ik hou echt niet van kleine, compacte portemonnees. Het moet lekker groot en aanwezig zijn! Ik zou wel graag een hele kleine portemonnee voor erbij willen, voor als ik op stap ga of een heel klein tasje mee wil nemen. Zo’n grote portemonnee is dan niet zo handig.

Dit is trouwens mijn huidige portemonnee die ik vanaf straks mijn oude portemonnee ga noemen 🙁 Maar eerst zal ik alle pasjes etc. even overplaatsen. Ik vind het toch wel gek dat ik na zoveel jaar deze portemonnee straks weg ga doen, mweh. Hoewel ik wel erg blij ben met mijn nieuwe portemonnee.

Zoals je kan zien was ik echt toe aan een nieuwe! Het was een ontzettend fijne portemonnee en ik heb er super veel plezier van gehad. Ik had een keer een abonnement afgesloten op Cosmopolitan puur voor de portemonnee, haha. Toen hadden ze echt hele leuke dingen die je als cadeau kon krijgen!

Guess portemonnee heb ik trouwens bij de Bijenkorf besteld en ik zag dat er nog maar 1 op voorraad is!

Hoe ziet jouw portemonnee eruit?