Persoonlijk

6 Gekke feitjes over mij!

22 februari 2017 • Door

Altijd al iets meer over mij willen weten? Vandaag deel ik 6 gekke feitjes over mezelf! Dus ben je benieuwd waarom ik pasta stiekem een beetje vies vind en waarom ik nooit mijn thee op drink? Lees dan gauw verder!

  • Ik drink nooit mijn thee op. Het lijkt alsof er een laagje stof (of zo) op de bodem achtergelaten wordt door het theezakje. Oh jakkes, nee ik kan mijn thee niet helemaal opdrinken en laat altijd een laagje achter.
  • ’s ochtends moet ik altijd eerst mijn badjas aandoen, dan naar de wc en mijn tandenpoetsen, douchen, aankleden en dan make-up doen. Anders raak ik in de war. Heb vooral een hekel aan tanden poetsen na mijn make-up gedaan te hebben aaarghhh.
  • Ik heb echt een grafgruwelijke hekel aan scheurtjes in mijn nagels en nagellak die gechipt is. Meer woorden hoef ik er niet aan vuil te maken, haha. Oh, en ik kan me vreselijk aan “naakte” nagels storen. Het is ook nooit goed.
  • Stiekem heb ik ook een hekel aan pasta met gehakt. Dat heeft voornamelijk te maken met de vorm van het gehakt. Als ik zelf gehakt aan het bakken ben, dan probeer ik het zo klein mogelijk te maken zodat ik geen slierten (gadverdamme) meer zie. En als ik mijn bordje met pasta bijna op heb en er nog gehakt te zien is, eet ik het niet op. Ik eet het eigenlijk alleen als ik het door de saus en de pasta niet zie.
  • Ik geloof in waarzegsters en dat soort dingen. Zelf ben ik ook een keer naar een waarzegster geweest en denk er nog regelmatig aan. Wie wil daar een artikel/video over? 🙂
  • Al sinds dat ik me kan herinneren heb ik een hekel aan gesmeerd brood meenemen naar school/werk. In Litouwen (waar ik vandaan kom) is dit ook helemaal niet gebruikelijk dus het is niet altijd vanzelfsprekend voor mij geweest. Mede daarom heb ik ook heel wat centjes uitgegeven aan allerlei broodjes en maaltijden op school. Ik vertikte het om eigen brood mee te nemen. Tegenwoordig doe ik het wel om wat geld te besparen.

 

Wat is jouw meest gekke eigenschap?