Inspiratie, Wonen

Woon Inspiratie #1 | Woonkamer

18 februari 2017 • Door

Nu ik samenwoon, vind ik het heerlijk om naar allerlei leuke spulletjes voor in het huis te kijken. Zo was ik laatst weer aan het rondkijken en raakte helemaal geïnspireerd. Nu onze eigen woonkamer al bijna klaar is en er niet zo veel meer in te richten valt, besloot ik een online-woonkamer in te richten 😉 Vandaag deel ik een aantal leuke spulletjes met jullie en wie weet raken jullie ook geïnspireerd! Dus kijk gauw verder.

Ik begin meteen met de kleur die ik als achtergrond heb gebruikt voor mijn collage. De kleur is niet willekeurig gekozen, het is namelijk een populaire kleur muurverf: Earlydew van Flexa. De kleur staat geweldig met lichte meubels en wij hebben ook één muur ermee geverfd en zijn er nog steeds erg blij mee.

 1. Super schattige cactusjes 
  Deze 3 decoratieve cactusjes komen van de Ikea en ik denk dat ik ze ook maar eens ga aanschaffen voor de echte woonkamer 😉 Ze zijn zo ontzettend leuk! Ik zag ze laatst al staan in de Ikea, maar op een of andere manier had ik het niet meegenomen, hmm. De volgende keer gaan ze mee!
 2. Marble klok
  Oke, deze is net ook de winkelwagen in gegaan. Verdorie, dit had een inspiratie artikel moeten worden en geen shopping list, haha! Een witte marble klok.. het spreekt denk ik voor zich. Ik vind het geweldig. Deze heb ik trouwens gespot bij Vtwonen en het kost maar 9,95!
 3. Witte salontafel
  Dit tafeltje vind ik ontzettend schattig. Ergens doet het me denken aan een dienblad. Ik denk dat de cactusjes erop heel schattig zouden staan. Deze heb ik trouwen bij Jysk gezien en ze hebben daar nog veel meer leuke tafeltjes die helemaal niet duur zijn! Onze eigen salontafeltjes komen er ook vandaan.
 4. Wit/roze vaas
  Jaaa dit is echt zo mijn ding! Schattig roze en wit, houd ik van. Het is dat ik al genoeg vazen heb, maar anders had ik deze graag gewild. De vaas komt van de Ikea.
 5. Groene nep plant
  Ik zou zelf heel graag een grote plant willen, een neppe uiteraard omdat het anders waarschijnlijk niet lang zou leven, haha! Het is best lastig om mooie nep planten te vinden, vooral online, maar deze vond ik het allerleukst en hier heb ik het gevonden.
 6. Witte/licht grijze bank
  Een witte bank is best gewaagd aangezien het snel vies kan worden, maar ik denk dat een witte bank erg leuk zou staan bij de kleur van de muur. En het is een keer wat anders dan grijze of zwarte banken! De bank is hier te koop.
 7. Schattige kussentjes
  Wat is een bank zonder leuke kussentjes? Deze zijn zacht roze en zou super leuk staan bij de bank en de muur. Deze heb ik bij de Hema gezien.

 

Dit artikel is in samenwerking geschreven met Wortman Meubelen.