Geen categorie

Hoe ga je om met merken die een slechte naam hebben?

17 februari 2017 • Door

Ik moet eerlijk toegeven dat ik best kan genieten van drama. Zo kijk ik super graag naar programma’s als Temptation Island (kan niet wachten op de aflevering van volgende week!!), maar ik kijk ook regelmatig naar zogenaamde gossip YouTube-kanalen. Zo heb ik vaak een video voorbij zien komen waarin mensen een bepaald (make-up) merk helemaal de grond in boren. Het is eigenlijk ontzettend fout, maar stiekem vind ik het erg vermakelijk. Maar wat voor invloed hebben dit soort berichten/video’s op ons eigenlijk? Laatst zat ik daar heel moeilijk over na te denken en vandaag heb ik besloten om mijn gedachten met jullie te delen. Ook ben ik erg benieuwd naar jullie mening! Dus lees gauw verder.

Eerst zal ik proberen uit te leggen waar ik heen wil gaan met mijn verhaal. Ik heb dit nooit op deze manier met iemand besproken, dus ik ben eigenlijk erg benieuwd naar jullie mening. Ergens vraag ik me ook af of ik gewoon enorm overdrijf, haha. Misschien kunnen we een leuke discussie hierover voeren 🙂

Ik moet regelmatig denken aan een bedrijf met best fijne producten, of naja ik vond dat ze best fijne producten hadden. Maar omdat ik niet echt een leuke ervaring heb gehad met het bedrijf, of in ieder geval met de mensen die ervoor werken, vind ik de producten inmiddels ook mweh. Het ligt eigenlijk helemaal niet aan de producten, maar aan de mensen erachter. Kan je me nog volgen? Misschien dat ik dit verhaal ooit een keer in een ander artikel ga toelichten. Op dit moment gaat het om een slechte naam of een minder leuke ervaring met een bepaald merk en hoe wij ermee omgaan.

De lipsticks van Lime Crime en Jeffree Star lijken me ook geweldig, maar op een of andere manier wil ik het niet kopen. Er zit toch iets niet lekker waardoor ik het telkens niet koop. Kan het eigenlijk niet beter uitleggen dan dat. De meningen over beide merken lopen behoorlijk uiteen en ik besef me nu pas dat make-up eigenlijk iets verder gaat dan alleen make-up. Het draait om het totaal plaatje. Of overdrijf ik nu? Ik weet het niet. Ik vind het wel belangrijk dat een bedrijf alles op orde heeft en dat er geen gedoe is, haha. Tenslotte ben ik degene die mijn geld aan dat bedrijf gaat overmaken en dan wil ik gewoon dat alles klopt daar. Zo’n Lime Crime schandaal hoef ik niet zelf mee te maken, haha.

Of bijvoorbeeld alle drama rondom de lipsticks van Kylie Jenner.. Zijn ze nu wel of niet door Colorpop gemaakt?! Zijn oude edities wel of niet verpakt als nieuwe edities en verkocht voor een dubbele prijs?! Ik weet wel dat dit allemaal mijn mening rondom dit merk wel gevormd heeft.. en ik heb niet eens een echte Kylie Jenner lipstick gebruikt!

Zo, ik vind dat ik er nu genoeg over gezegd heb en nu is het jullie beurt. Laat me vooral jullie mening weten!