Fashion, Make-up

Mijn Lente Wishlist #1

15 februari 2017 • Door

Met veel plezier kijk ik altijd naar de wishlists van anderen, maar zelf heb ik er nooit een gemaakt. De reden? Ik had geen Photoshop en bovendien kon ik er ook niks mee. En naar mijn mening kan je alleen met Photoshop een leuke wishlist maken, haha (stiekem heb ik gewoon nog geen andere manier ervoor gevonden). Goed, nu ik wel Photoshop heb en een klein beetje ermee om kan gaan, heb ik ook een wishlist gemaakt ๐Ÿ™‚ Daarom ben ik hier ook extra trots op! Kijk je mee?

 1. Puma Rihanna Creepers
  Serieus zijn ze een keer niet binnen 5 seconden uitverkocht? En als ze een keer op voorraad zijn, ben ik door mijn centjes heen. Dus ik moet eerlijk bekennen dat deze schoenen al eindeloos lang op mijn wishlist staan. Deze heb ik trouwens op de website van Footlocker gezien.
 2. A-lijn spijkerrokje
  Ik hou ontzettend veel van spijkerstof en van rokjes. Een spijkerrokje is dus ideaal voor mij, alleen vind ik het niet zo leuk staan met een panty. Dus ik moet er even mee wachten totdat het eindelijk lekker warm wordt en dan ga ik voor een A-lijn rokje omdat ik dat de laatste tijd helemaal te gek vind. Deze heb ik gespot op de website van Esprit.
 3. Morphe Kathleen Lights palette
  Dit palette vind ik echt zรณ mooi. Bovendien is het gewoon een hebben-dingetje omdat ik een enorme fan ben van Kathleen. Zij is zo natuurlijk en normaal! Zo oneerlijk dat de verzendkosten van Morphe nog duurder zijn dan het palletje. ๐Ÿ™ Weet iemand hoe ik het goedkoper kan krijgen?
 4. MAC Retro Matte Liquid Lipcolour
  De laatste tijd word ik steeds nieuwsgieriger naar deze lipsticks van MAC. De enige reden dat ik het nog niet heb aangeschaft omdat ik ze stiekem net iets te duur vind. Maar als ik er eentje ga scoren in de lente (en ik denk dat ik dat ga doen ;)) dan ga ik voor een roze-bruin-warm-achtige kleur. Snap je? Deze lipsticks zijn trouwens bij Douglas te verkrijgen.
 5. Canon 80D
  Een meisje mag dromen toch? Oh, wat zou ik deze camera graag willen! Ben er inmiddels ook voor aan het sparen, maar aangezien de prijs wel erg hoog is, duurt het nog even haha. Ik wil gewoon heel graag een spiegelreflex camera met een kantelbare scherm en wifi. Nou heb ik ook de Canon 750D gezien, wat ook helemaal past bij mijn wensen. Maar aangezien ik toch altijd hipper, groter en beter wil, ga ik maar meteen voor een hele dikke camera haha. Weet ik ook zeker dat ik er niet snel flauw van ben. Dat hoop ik tenminste, ik blijf uiteindelijk toch een vrouw ๐Ÿ˜‰ Deze spotte ik bij de Mediamarkt.
 6. Cat-eye-achtige zonnebril
  Een echte cat-eye zonnebril staat me totaal niet, daarom zou ik graag een mildere versie ervan willen. Vind dit soort zonnebrillen ontzettend leuk en ik denk dat het overal bij zou staan. Bekijk hem hier.

 

Wat zou jij graag willen hebben?