Review, Tip

REVIEW | Wax melts van weallloveit.nl

3 februari 2017 • Door

Nu ik alweer een hele maand (!) samenwoon vind ik het heerlijk om allerlei leuke spulletjes voor het huis aan te schaffen. Zo ben ik al een hele tijd aan het nadenken over allerlei foto’s die ik graag wil ophangen en ben ik opzoek naar leuke huisplanten. Dingen die ik vroeger helemaal niet zo boeiend vond, vind ik nu ineens heel belangrijk, haha. Zo ben ik ook bezig met allerlei lekkere geuren uitzoeken voor in het huis. We willen immers allemaal dat het thuis lekker ruikt. Zelf kwam ik niet verder dan geur kaarsen van de action, maar laatst ben ik door een bedrijf benaderd of ik interesse had in hun wax melts. Leuk! Ze hadden gezien dat ik ben gaan samenwonen en dachten dat ik het wel leuk zou vinden. Heel attent, houd ik van. Daarom heb ik vandaag een review erover voor jullie. Lees je mee? 

weallloveit

Op de website is er een ruime assortiment aan verschillende geurtjes. Je kan het in kleine cupjes kopen of meteen een hele reep. De geuren van de cupjes en de repen verschillen wel. Zo zijn er veel minder geuren aanwezig die je als een reep kan kopen. Zo’n reep ziet er wel heel leuk uit, ik moet oppassen dat ik er geen hap van neem, haha.

Weallloveit.nl heeft niet alleen wax melts, maar ook verschillende verzorgingsproducten zoals zepen of massageolie, mocht je daar benieuwd naar zijn. Ook zijn er veel 100% natuurlijke producten te vinden.

weallloveit

Daarnaast zijn er natuurlijk geurbranders aanwezig. Waar moeten anders de waxjes in? Er zijn erg veel verschillende geurbranders aanwezig, daarom was het best moeilijk om er eentje uit te kiezen. Uiteindelijk koos ik samen met mijn vriend deze houten, zwarte geurbrander uit. En we zijn er nog steeds blij mee.

weallloveit

De wax melts smelten erg snel en er komt veel geur vanaf. Eerst was ik heel blij dat er zo veel geur vanaf komt, maar na een tijdje is dat zelfs een beetje vervelend. Dus ik hou het niet lang aan, wat op zich ook wel goed is. Dan kan ik veel langer doen met 1 wax melt.

Van alle geuren die ik tot nu toe heb uitgeprobeerd is Beauty of Hammam mijn absolute favoriet. Mijn vriend moet er nog steeds aan wennen geloof ik, maar dat komt wel goed 😉

Dit ben ik trouwens tijdens het uitpakken van het pakketje, haha charming 

De service was overigens erg goed. Ik kreeg het super snel geleverd, het contact verliep goed en de producten waren goed en leuk ingepakt. Aanrader!

De cupjes kosten 0,69 euro per stuk en de wax melt bars zijn voor 3,95 te verkrijgen online op hun website.

 

Wat voor een geur gebruik jij thuis het liefst? 

 

De producten heb ik gekregen voor een review.

Mijn reviews zijn altijd 100% eerlijk.