Make-up, Review

REVIEW | Artdeco All in One Mascara & Art Couture Lipstick

23 januari 2017 • Door

Het is weer tijd voor een review! Dit voelt als heeeeel lang geleden, daarom begin ik weer meteen goed en review ik vandaag maar liefst twee prachtige producten van Artdeco. Ik had eigenlijk alleen nog kwasten van Artdeco uitgeprobeerd, dus was erg benieuwd naar hun make-up producten. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan gauw mee. 

artdeco

Ik begin met de mascara en als allereerst was ik enorm blij met het borsteltje. Voor degene die mij nog niet zo lang volgen: ik ben super kieskeurig als het om mascara gaat. Ik heb eigenlijk maar 1 favoriet en ben nog geen enkele mascara tegengekomen die er ook maar in de buurt komt. Goed het borsteltje dus, ik ben blij dat dit een “normaal” borsteltje is en geen rare bochten en gekke haren heeft. Ook zitten er geen klonten op, yes!

De verpakking is overigens ook super, zowel van de lipstick als van de mascara. Het voelt heel stevig en best zwaar aan, waardoor het ook wel luxe aanvoelt. I like it!

artdeco

(Hier heb ik ook de lipstick op)

Ik moet zeggen dat de mascara redelijk makkelijk is om te gebruiken, al knoei ik hier iets vaker mee. Zoals je ook op de foto kan zien, haha. Ik hou ervan als mijn mascara goed aanwezig is op de wimpers, dus ik ben hier ook erg tevreden mee. De mascara beloofd het allemaal: volume, lengte etc. en dat zit helemaal goed wat mij betreft.

Sinds ik deze mascara gebruik, zitten wel mijn handdoeken er steeds onder. Ik krijg het op een of andere manier niet voor elkaar om het ‘s avonds 100% te verwijderen waardoor het s’ ochtends op mijn handdoek beland. Oh well. Verder ben ik er enorm tevreden over, dus ik neem het maar voor lief. Ook vind ik het fijn dat het gedurende de dag niet eraf brokkelt, wat zelfs mijn meest-favoriete-mascara-ooit wel doet.

artdeco

De lipstick is echt een plaatje om te zien. Kan je geloven dat deze foto door mijn vriend gemaakt is? Ik moet zeggen dat de kleur hier iets donkerder overkomt, het is eigenlijk heel zacht roze. De kleur heet ook soft pink. Het is een heerlijke crème lipstick, wat een keer fijn is na alle matte lipsticks die ik tegenwoordig draag. Mijn lippen zijn vaak erg droog en daarom vind ik het nu extra fijn om deze lipstick te dragen. Maar ook omdat mijn lippen zo droog zijn, kan ik wel veel velletjes zien als ik de lipstick op heb.

De geur van de lipstick vind ik ook erg lekker, het doet me denken aan TicTac.

artdeco

Eerst vond ik de kleur veel te licht bij mij, maar nu ik eraan gewend ben vind ik het een erg mooie kleur. Het voelt op de lippen als balsem aan en dat vind ik nu echt heerlijk.

De kleur is na zo’n 3 of 4 uur echt helemaal weg van je lippen, dus je moet het vaak bijwerken. Oh, en na het eten ook. Dat is wel even wennen, aangezien matte lipsticks pas als je geweld gebruikt eraf gaan, haha!

Hier kan je wel zien hoeveel het afgeeft.

Over het algemeen ben ik erg tevreden met de producten, het heeft me ook verbaasd dat ik de mascara zo fijn vind. Afgelopen tijd heb ik namelijk best veel mascara’s uitgeprobeerd en ze belandden allemaal in de “afraders” bak. Maar deze mascara is echt fijn! Over de lipstick ben ik ook tevreden en heb hem al best vaak gebruikt. Ik moet wel zeggen dat het jammer is dat hij  mijn velletjes zo accentueert, maar het helpt me tegelijkertijd ook om er vanaf te komen.

 

De Artdeco All in One mascara kost 14,95 euro en is voornamelijk online te verkrijgen of bij Douglas.

De Artdeco Art Couture Lipstick kost zo’n 15 euro en de kleur die ik heb is helaas moeilijk online terug te vinden. Ik denk dat het wel in de winkel te vinden is, anders zijn er nog een heleboel andere kleuren.

 

De producten heb ik toegestuurd gekregen.

Mijn reviews zijn altijd 100% eerlijk.