Persoonlijk

ANDERS BLOGGEN?! Wat gaat er veranderen?

17 januari 2017 • Door

Hallo lieve mensen. Zoals jullie waarschijnlijk wel gemerkt hebben (of niet) verschijnen hier niet zoveel artikelen. En dat vind ik heel jammer. De laatste tijd leek mijn blog wel op een reclame bureau voor mijn Youtube kanaal en daar komt verandering in. In dit artikel laat ik jullie weten wat er precies zal veranderen zodat jullie ook weten wat jullie van mij kunnen verwachten. Lees je mee?

Als eerst wil ik even met jullie bespreken hoe het zover is gekomen. Mijn blog heeft sowieso nooit op de eerste plaats gestaan, ik heb altijd meer tijd en aandacht besteed aan mijn Youtube kanaal en dat zal ook zo blijven. Wel wil ik graag wat meer werk van mijn blog maken. Goed, ik dwaal alweer af. Persoonlijk vind ik het heel belangrijk dat er een mooie foto bij een artikel komt te staan en daar ging het eigenlijk al mis, haha. Ik kan gewoon niet zo goed foto’s maken. Ik moet zeggen dat ik er steeds beter in word, maar het blijft een hele klus voor mij. Dit zorgde er ook voor dat ik mijn blog-ideeën gewoon liet gaan en de reviews die ik graag wilde maken, oversloeg. Volgens mij had ik ook niet echt een mooie en handige plek om foto’s te maken en ik moest al bijna gaan liggen van het idee. En als je op een gegeven moment iets zo weinig aandacht geeft, verdwijnt het ook uit je gedachten. Dat is ook gebeurd. (Super dramatisch – I know)

Ik heb altijd beweerd dat dit mijn persoonlijke blog is, maar ik kwam tot de conclusie dat het helemaal niet het geval is. Dat is ook de allereerste wat er zal veranderen op mijn blog: er zullen veel persoonlijke artikelen online komen. Ik weet niet zo goed waarom ik het niet eerder gedaan heb. Hier op mijn blog is de doelgroep ook niet te vergelijken met de doelgroep van mijn kanaal. Ik heb altijd gemerkt dat de reacties die ik hier krijg ook enorm verschillen van de reacties op mijn kanaal. Ook heb ik het idee dat mijn blog-volgers veel volwassener zijn – of tenminste volwassenere reacties achterlaten – en dat vind ik leuk.

De volgende wat er gaat veranderen, en deze beslissing is ook een schok voor mij geweest, is dat ik hier mijn Youtube kanaal niet ga promoten. Ik wil dit echt een plekje maken voor mensen die graag willen lezen, voor mijn video’s kan je me opzoeken op mijn kanaal en dit is het linkje: www.youtube.com/kristinakirjanova. Onder mijn logo en aan de zijkanten blijft mijn Youtube link ook nog staan, maar ik zal geen updates meer geven in de vorm van een artikel. Wil je toch alles bij elkaar zien? Volg me dan op Facebook!

Verder wil ik graag de drempel voor mezelf zo laag mogelijk houden om te gaan bloggen, dus ik zal wat vaker oude foto’s van mij gebruiken. Wat overigens ook helemaal niet erg is, vind ik. Misschien ga ik weer eens auteursrechtvrije foto’s opzoeken, maar dat weet ik nog niet.

Zo, ik vond het ontzettend fijn om weer eens een artikeltje te schrijven. Hopelijk vinden jullie het ook leuk om te lezen. Oh, en als je tips en/of suggesties voor mij hebt wat betreft mijn blog, laat het me weten!

 

Wie is jouw favoriete blogger?