Persoonlijk, Review

Borstvergroting met BreastGro | Tweede Update

16 januari 2017 • Door

Inmiddels gebruik ik al ruim twee maanden de BreastGro capsules en ik vond het weer tijd om jullie een update te geven. In mijn eerste update had je alles kunnen lezen over de capsules zelf en wat het beloofd. In dit artikel vertel ik alles over mijn ervaring met de capsules tot nu toe. Ik heb veel aantekeningen gemaakt afgelopen maanden over alles wat mij opviel aan de kuur en er zullen veel too much information dingen in voorkomen, dus bereid je maar voor.

Als je de eerste update niet hebt gelezen, dan raad ik het je aan om het wel te doen en hier kan je het artikel vinden.

Goed, waar zal ik mee beginnen? In mijn eerste update kon je in ieder geval lezen dat ik de smaak en de geur van de capsules absoluut niet lekker vond. Tegenwoordig ruik en proef ik het niet eens meer, dus dat is een grote pluspunt aangezien ik me de eerste week al afvroeg hoe ik de komende tijd ging overleven met die dingen.

In de eerste paar weken vond ik het ook erg lastig om 4 capsules per dag in te nemen, dat vind ik soms nog steeds, maar ik moet zeggen dat het wel went. Oh, avondeten op? Even een BreastGro capsule innemen. Het wordt vanzelf een routine en als je het niet ingenomen hebt, voel je dat je “iets” mist. Nu ik samenwoon, vraagt mijn vriend ook regelmatig aan mij of ik mijn “tieten-pil” al ingenomen heb, hahaha. Het zorgt er wel voor dat ik het minder vaak vergeet 😉

In mijn tweede week – hier komt de too much information gedeelte – merkte ik een enorm verschil in mijn stoelgang. Het ging allemaal zoveel beter, laat ik het daar ophouden. De BreastGro capsules zitten vol met vezels dus ik dacht dat het daaraan lag en dat ik geen problemen meer met mijn stoelgang zou hebben. Helaas was dit niet helemaal waar en al gauw werd het allemaal weer net zoals het vroeger was.

breastgro

Ik weet niet of je het goed op de foto kan zien, maar de capsules zijn redelijk groot. Daar had ik wel veel moeite mee. In de eerste paar weken had ik daar elke dag last van. Ik zal het proberen uit te leggen: nadat ik de capsule doorslikte, voelde ik het soms nog een halfuur lang vastzitten in mijn slokdarm. Dat vond ik erg vervelend en meer water drinken hielp niet. Daarom probeerde ik altijd de capsule verticaal door te slikken, maar dat is echt makkelijker gezegd dan gedaan, haha. Tegenwoordig heb ik hier bijna nooit meer last van, zou mijn lichaam eraan gewend zijn?

In mijn vierde of vijfde week werd ik erg ziek, waardoor ik 2 dagen lang geen capsules had ingenomen. Daarom had ik contact opgenomen met BreastGro om te vragen of dit de kuur nadelig zou kunnen beïnvloeden. Als dit een keer gebeurt, is er eigenlijk niks aan de hand. Ook is het niet nodig om de volgende dag extra capsules in te nemen als je de vorige dag iets minder had ingenomen. Het is wel zo dat de kuur veel minder goed zou werken als je iedere week een dag geen capsules inneemt.

Als het om BreastGro gaat, dan krijg ik altijd maar één vraag: voel je al verschil? En ik voel inderdaad verschil. Ik had het nu helemaal nog niet verwacht, aangezien ik nog maar 2 maanden kuur achter de rug heb, maar ja – hoe raar het ook voelt om dit op mijn blog neer te zetten – mijn borsten zijn wel gegroeid. Tenminste het voelt zo. Ik heb het nog niet opgemeten, want dat wil ik pas doen aan het einde van de kuur die een halfjaar duurt in totaal. Waarom ik het nog niet verwacht had? Omdat ik gelezen had dat dit pas na ongeveer 3 maanden gebeurt. Maar het kan wel zo zijn dat ze – mijn borsten – nu gewoon veel steviger zijn, waardoor ze ook voller aanvoelen. Ook had ik gelezen dat na 2 maanden borsten veel gevoeliger zouden kunnen worden, maar dat is bij mij niet het geval. Gelukkig.

Voor nu heb ik alles verteld wat ik graag wilde vertellen dus je kan na ongeveer twee maanden weer een update verwachten.


Dit artikel is in samenwerking met BreastGro geschreven.

BreastGro is voornamelijk online verkrijgbaar.