Tip

Kerstcadeau tip voor een vrouw | Her么me Winterset

17 december 2016 • Door

Nu kerst bijna op de vloer ligt, vinden veel mensen het lastig om een geschikt cadeau voor elkaar te vinden. Voornamelijk voor vrouwen. Die hebben toch alles al? 馃槢 Ik spreek uit ervaring als ik zeg dat vrouwen van mooi gelakte nagels houden. En mooi gelakte nagels worden nog mooier van goed verzorgde handen. Her么me heeft drie verschillende wintersets samengesteld die geschikt zijn om als cadeau te geven. Het goede nieuws is dat het ook al super mooi voor je verpakt is & op dit moment er een flinke korting op zit. Het slechte nieuws is dat het maar t/m 20 december te verkrijgen is.聽Dus je moet er snel bij wezen! Benieuwd naar de rest van de foto’s + een swatch van een nagellak? Kijk dan gauw verder.

herome

Zoals ik al zei is het super leuk verpakt! Dus daar hoef je ook niet meer aan te denken 馃檪

herome

Oehhh, wat zal erin zitten?

herome

In mijn winterset was er een handcr猫me, nagellak remover, top coat spray (wat echt fantastisch werkt!), nagelvijl, handgel, nagellak en nagelriem verzorger aanwezig. Er zijn 3 verschillende wintersets aanwezig, voor ieder budget.

herome

Ik ben er in ieder geval super blij mee!

herome


De Her么me Wintersets zijn exclusief online te koop. En dit is het linkje waar je het kan kopen.

Momenteel zijn alle sets voor 50% van de oorspronkelijke prijs te verkrijgen!

Vind jij het moeilijk om kerstcadeaus te kopen?

De producten in dit artikel heb ik van Her么me gekregen.