Persoonlijk, Review

Borstvergroting met BreastGro | Eerste Update

15 november 2016 • Door

Toen ik een dikke maand geleden naar een event was geweest in Amsterdam, was het merk BreastGro aanwezig. BreastGro heeft verschillende producten die alles te maken hebben met borsten, zo verkopen zij bijvoorbeeld een gel voor een liftend effect maar ook capsules die je borsten voller kunnen maken. Iedereen, waaronder ik, vroeg zich af of BreasGro daadwerkelijk je borsten kan vergroten. Ik was een van de gelukkige die het mocht uittesten! Vandaag deel ik mijn allereerste update erover. Benieuwd? Lees dan gauw verder.

Ik kan me goed voorstellen dat je nu denkt waarom ik in vredesnaam dit wil uitproberen. Veel mensen hebben mij ook gevraagd waarom ik dit doe. Persoonlijk vind ik wat grotere borsten gewoon mooi en bovendien kreeg ik een hele mooie kans om dit uit te proberen. Ik kon dit gewoon niet laten gaan eigenlijk. Ik wil niet zeggen dat ik ontzettend ongelukkig ben met mijn borsten nu, maar grotere borsten zijn altijd welkom. Als eerst heb ik natuurlijk wel even naar de ingrediëntenlijst, ik wilde er zeker van zijn dat er geen rare dingen inzitten. Extra hormonen hoefde ik ook niet, dus daar heb ik ook even op gelet. De ingrediëntenlijst zag er goed uit en de reviews die ik erover had gelezen ook, dus ik ging ervoor.

Wat zijn BreastGro capsules? Het is eigenlijk een voedingssupplement met allerlei natuurlijke ingrediënten die ervoor zorgen dat je decolleté er net iets beter uitziet. Wat mij betreft, en wat BreastGro ook zelf zegt, is het een goede alternatief voor een “echte” borstvergroting. De ingrediënten die in de capsules zitten, zorgen ervoor dat jouw bestaande klierweefsel gestimuleerd wordt. Het wordt ook aangeraden om de capsules te gebruiken als je tenminste een B cup hebt. Anders heb je net iets te weinig klierweefsel om die überhaupt te kunnen stimuleren.

Het is de bedoeling dat je tijdens je kuur 4(!) capsules per dag inneemt. Het liefst na een maaltijd. Dit is absoluut iets om goed over na te denken. Een capsule innemen op een (half)lege maag is redelijk onprettig, moet ik zeggen. Er zijn ook verschillende soorten kuren, maar ik heb de kuur van 6 maanden aangeboden gekregen. Als je kuur voorbij is, is de kans groot dat je borsten weer in de volume en stevigheid gaan afnemen. Daarom word het aangeraden om na je kuur 1 of 2 capsules per dag te blijven gebruiken.

breastgro

De ingrediënten van BreastGro capsules:

Hop (3 soorten) Granen (boekweit, haver*, mout*, gerst*, rogge*, tarwe*, mais) Natuurlijk Soja- extract** Voedingsvezels Antiklontermiddelen (magnesiumstearaat, siliciumdioxide) *bevat gluten, **bevat soja.

Zoals je ziet, bestaat het alleen maar uit natuurlijke ingrediënten.

Nu ik dit schrijf, heb ik net mijn eerste week kuur achter de rug. Tijdens je eerste week moet je 2 capsules per dag nemen en dat was geen enkel probleem bij mij. Lichamelijk voel ik nog niet dat ik aan de kuur zit, waarschijnlijk komt dat veel later. Ik heb gelezen dat je het ongeveer na 2 maanden echt merkt. Dus dat zie ik nog wel.

Voor nu moet ik eerlijk toegeven dat ik de geur van de capsules echt super vies vind en dat ik het best lastig vind om 4 capsules per dag in te nemen. Hopelijk is het een kwestie van wennen. Oh ja! Ik heb ook mijn borsten voor het eerst opgemeten, haha! Maar dat zien jullie allemaal wel in mijn allerlaatste update.

Voor nu laat ik het even zo en je kan de eerstvolgende update ongeveer over twee maanden verwachten!


Dit artikel is in samenwerking met BreastGro geschreven.

BreastGro is voornamelijk online verkrijgbaar.