Review

Zeg hallo tegen mijn nieuwe visitekaartjes!

6 september 2016 • Door

Yes, eindelijk heb ik mijn eigen visitekaartjes! Ik voel me stiekem best wel cool nu, hoor. In het artikel van vandaag vertel ik jullie er alles over: de visitekaartjes zelf, het ontwerp en mijn logo. Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan gauw verder.

visitekaartje

De visitekaartjes mocht ik bij Fotofabriek uitprinten, hoe leuk! Bij Fotofabriek kan je overal voor terecht: van tegeltjes tot fotoboeken tot, inderdaad, visitekaartjes. Sinds kort is het mogelijk om een leuke snijvorm uit te kiezen voor je visitekaartjes. Een keer wat anders dan een “gewoon” rechthoekig visitekaartje. En daar heb ik dankbaar gebruik van gemaakt! Eerst wilde ik eigenlijk voor een wolkje gaan, maar dan paste mijn logo er niet mooi op en dan moest ik het erg klein maken. Dat wilde ik niet dus ik ben voor een ander vormpje gegaan, maar jij kan het wel doen!

Het papier van de visitekaartjes voelt erg stevig, daar ben ik erg blij mee. Oh ja, toen ik de visitekaartjes kreeg, had mijn vriend ze op de tafel gelegd en wat denk je? Vol in de ranja. Naja, opgedroogde ranja. Haha, dat klinkt niet zo smakelijk maar de tafel plakte gewoon en dat kreeg ik op mijn visitekaartje. Daar was ik natuurlijk niet zo blij mee, maar met een nat (!) doekje kreeg ik het van mijn visitekaartje en je zag er helemaal niks van. YAS!

De service was overigens ook goed. Nadat ik mijn bestelling had geplaatst had ik de visitekaartjes al binnen een paar dagen binnen en ze zaten goed en veilig ingepakt in een doosje.

visitekaartje

Mijn vriendinnetje Anna had al een tijdje geleden visitekaartjes voor mij ontworpen. Zij is graag met grafisch design bezig en maakt dit soort dingetjes voor een heel klein prijsje. Mijn logo is ontworpen door Julio en ik ben er super blij mee! Hij is ook een grafisch designer.

visitekaartjes

Ik ben zo, zo blij met mijn visitekaartjes! Mijn moeder en mijn vriend draagt ze al in de portemonnee, haha.


De visitekaartjes kan je online bestellen bij Fotofabriek ze kosten vanaf 9,99