Fashion

WINACTIE | Muy Linda Armband

2 september 2016 • Door

Linda ben ik een aantal jaren geleden tegengekomen op de vrijmarkt in Groningen. Haar sieraden vielen erg op tussen de rest en daarom nam ik haar visitekaartje mee. Nu, jaren later, organiseer ik samen met Linda een winactie voor jullie, woehoe! Je kan een handgemaakt, donkergroen met gouden details armbandje winnen. Ben je benieuwd naar het verhaal achter Muy Linda Sieraden en wil je weten hoe je kans maakt op een armband? Lees dan gauw verder!

muy linda

In 2007 is Linda begonnen met het maken van sieraden, puur als hobby. Langzamerhand begon ze steeds meer accessoires te verkopen en besteedde ze steeds meer tijd aan het maken van sieraden. Wat haar verhaal zo bijzonder maakt, is dat zij in 2008 besloot een militair te worden! Een militair zijn vraagt om veel tijd en daarom heeft ze haar hobby aan de kant gelegd. Maar in 2013 heeft ze dit weer opgepakt.

muy linda

Muy Linda is vanuit het Spaans vertaald “heel mooi”. Linda legt haar ziel en zaligheid in het maken van de sieraden. Haar sieraden zijn ook erg exclusief omdat ze allemaal handgemaakt zijn & vaak er maar één exemplaar van bestaat. Ook is het mogelijk om speciale sieraden bij Linda te bestellen, dan maakt ze het helemaal naar jouw wens en maat!

muy linda

Het armbandje dat ik weggeef is een Lucky Charm. Het is gebaseerd op allerlei gelukssymbolen, die terug te vinden zijn over de hele wereld. De Lucky Charms zijn te koop in allerlei soorten kleuren en je kan zelf een bedeltje uitkiezen. Het is goed geschikt als een cadeau of als een vriendschapsarmbandje.

muy linda

Wat moet je weten over de winactie? 

  • De winactie loopt tot 23 september 2016
  • De winnaar krijgt een bericht van mij
  • Alleen binnen Nederland

Wat moet je doen om kans te maken? 

  • Volg Muy Linda op Facebook
  • Volg mij op Bloglovin
  • Laat in de reacties achter dat je meedoet + je e-mailadres of instagram (zo kan ik contact met je opnemen als je gewonnen hebt!)

Muy Linda sieraden zijn online te koop

Iedereen veel succes met de winactie!