Fashion, Review, Shoplog

NEW IN | Mockberg Alice Horloge

28 augustus 2016 • Door

Ondanks dat ik echt nooit horloges droeg (omdat ik het niet had, haha), vond ik het wel altijd erg mooi staan bij anderen. Daarom wilde ik ook heel graag een horloge aanschaffen, maar ik kon telkens geen een uitkiezen. Ik ben voornamelijk gek op minimalistische en elegante horloges, het staat gewoon zo vrouwelijk! Een tijdje geleden kwam dit prachtige horloge van Mockberg op mijn pad en vandaag vertel ik er alles over. Lees je mee?

mockberg

Mockberg is een Zweeds merk dat bekend staat om hun elegante, minimalistische horloges. Zij geloven in “less is more” motto en dat is goed terug te zien in de horloges die zij verkopen.

Zelf ben ik voor de Mockberg Alice model gegaan. Het is een rosé gouden horloge met een heel licht grijs/blauwig leren bandje. Het uurwerk is wit en de kast is gemaakt van edelstaal.

Mockberg horloges zijn te verkrijgen via Brandfield. Brandfield is een officiële dealer van Mockberg en daarom krijg je standaard 1 jaar fabrieksgarantie bij je aankoop. Daarnaast krijg je 30 dagen de tijd om thuis rustig na te denken over je horloge en als je toch niet tevreden bent, kan je het retourneren. Wat Brandfield zo fijn maakt, is dat de verzending boven de 50 euro gratis is en dat je kosteloos achteraf kunt betalen. Ik ben sowieso een groot fan van achteraf betalen, omdat je dan niet op je geld hoeft te wachten als je toch besluit je aankoop te retourneren.

mockberg alice

Mockberg horloges komen in een schattig doosje waar een heel klein schattig briefje inzit.

mockberg

Grappig detail: tot twee minuten geleden dacht ik dat het kroontje van het horloge echt paars is. Het blijkt een bescherminkje te zijn, hahaha! Zo loop ik al dagen, oepsie! Ik vond het zelfs een erg leuk detail, zo’n paars kroontje. Maar het is eigenlijk in dezelfde kleur als het horloge zelf.

mockberg

Ik ben echt gek op de details van het horloge. Mockberg heeft overal aan gedacht!

Het horloge is heel comfortabel, omdat het zo licht is. Normaal gesproken vind ik het vervelend om bijvoorbeeld een armbandje te dragen tijdens het typen, maar dit horloge voel ik nauwelijks. Dus dat is een groot plus wat mij betreft!

mockberg

Ik ben erg blij met mijn nieuwe horloge en draag het dagelijks! Het is heel makkelijk te combineren met andere sieraden of kledingstukken. Ik denk dat ik er nog heel lang plezier van zal hebben.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Brandfield.


Mockberg horloges zijn te koop bij Brandfield en kosten 159 euro per stuk.

Raad ik het product aan? Ja

Wat is jouw favoriete accessoire?