Verzorgingsproducten

BOMB YOUR BATH | Winactie!

19 augustus 2016 • Door

Wie houdt er niet van lekker fel gekleurde, heerlijk ruikende bad & douche producten? Ik in ieder geval wel! Een tijdje geleden ontving ik een erg leuk pakketje met daarin producten van Bomb Your Bath! Het is een gloednieuw bedrijf met handgemaakte producten en vandaag vertel ik er meer over! Bovendien geef ik een aantal van deze producten weg! Ben je al benieuwd geworden?

bomb your bath

bomb your bath

Zoals ik al zei is Bomb Your Bath een gloednieuw bedrijf opgericht door Dominique. Dominique ken ik alweer bijna een jaar en daarom was ik erg enthousiast toen ze over haar bedrijf-in-opkomst vertelde, wat inmiddels gewoon een echt bedrijf is! Eigenlijk super gek.. eerst vertelde zij over het idee om een bedrijf op te richten en nu hou ik gewoon haar eigen handgemaakte producten vast!

Bomb Your Bath is veganistisch en cruelty-free, wat natuurlijk fantastisch is! Dominique gebruikt het liefst zo natuurlijk mogelijke ingrediënten voor haar producten, dus je hoeft niet bang te zijn voor chemische stoffen.

Je kunt bij Bomb Your Bath vier verschillende soort producten kopen: bath bombs, bubble bars, bucket soap jellies & soapsicles. Uit iedere categorie mocht ik 1 product uitkiezen en dit zijn de producten en de geuren waar ik voor gekozen heb:

bomb your bath

Dit is een Bath Bomb. Ik heb het gekozen in de geur Sweet Cocktail en hier kun je het zien op de website. Het is bedoeld om je bad een heerlijke geur & kleur te geven.

bomb your bath

Dit is een Bubble Bar in de geur Strawberry Milkshake. De Bubble Bars zijn te gebruiken in bad om ervoor te zorgen dat alles lekker gaat schuimen. Hier kun je het op de website zien.

bomb your bath

Ik denk dat de Bucket Soap Jelly mijn favoriet is. Het is zo lekker glibberig en het ruikt ook heerlijk, kan gewoon niet wachten om mij hiermee te douchen! Ik heb het in de geur Hawaiian Fresh en hier kan je het op de website zien.

bomb your bath

Soapsicles zijn een soort ijsjes om jezelf ermee te wassen. Hoe leuk?! Ik heb het in de geur Melon On A Stick en hier kan je het terugvinden op de site.

bomb your bath


Alles over de winactie!

Omdat ik zelf (helaas) geen bad heb, besloot om de producten die speciaal zijn bedoel voor het bad te verloten onder mijn lezers. Het gaat hier om de Bath Bomb en de Bubble Bar.

Wat moet je doen om kans te maken?

  • Volg mij op Bloglovin of Facebook
  • Volg Bomb Your Bath op Instagram
  • Laat in de reacties achter dat je meedoet + je email adres of je Instagram (zodat ik contact met je kan opnemen als je gewonnen hebt)

Wat moet je weten over de winactie?

  • De winactie loopt tot 9 september 2016
  • De winnaar wint een bath bomb en een bubble bar
  • De verpakkingen zijn door mij open gemaakt om foto’s te maken van de producten
  • De winnaar zal door mij benaderd worden via de mail of Instagram

Iedereen veel succes met de winactie <3