Make-up, Review

REVIEW | Sleek Matte Me Bittersweet & Shabby Chic

13 juni 2016 • Door

Tegenwoordig draag ik het liefst matte lipsticks. Eigenlijk draag ik helemaal geen romige lipsticks meer, omdat ik het dan alle kanten opsmeer. Toen ik bij de Beautygloss Party was, kocht ik twee matte lipsticks, namelijk: Sleek Matte Me in de kleur Bittwersweet en Shabby Chic. Dit zijn ook nog eens de nieuwste kleuren van Sleek, dus ik was erg benieuwd. Kijk je mee?

sleek matte me

De verpakking van deze lipsticks is helemaal prima. Het is gewoon simpel en je kunt snel zien welke kleur erin zit. Ik hoor heel veel verschillende meningen over de Matte Me lipsticks van Sleek, dus ik was benieuwd hoe het mij zou bevallen. De kleuren zijn in ieder geval prachtig!

matte me swatch

Ik ging voor een oud roze/paarse tint en een framboos-achtige-kleur lipstick. De lipsticks zijn heel goed gepigmenteerd en glijden heerlijk over je lippen heen.

sleek matte me

De applicators zijn klein en zacht maar toch heel stevig. Je kunt heel netjes je lipstick ermee aanbrengen.

sleek matte me bittersweet

Dit is Bittersweet. Ik hou echt van deze lipstick! Elke keer als ik het draag, krijg ik er vragen over. Als je het aanbrengt, droogt het meteen mooi op en blijft ook de hele dag zitten. Het plakt ook helemaal niet en dekt heel goed. Pas als je vet gegeten hebt zul je merken dat je lipstick eraf gaat. Als het eraf gaat, voelt het wel een beetje vreemd. Het gaat namelijk erg korrelig en plakkerig weg. Je kunt het dan niet even makkelijk met een tissue weghalen, omdat het dan ineens heel erg plakt. Maar van 8 tot 3/4 zit het nog heel goed op z’n plek!

matte me shabby chic

Dit is Shabby Chic. Het is een prachtige kleur, maar er klopt iets niet aan deze lipstick. Het plakt heel erg, echt de hele dag. Je kunt het er ook niet makkelijk weghalen, omdat het als hele dikke lijm aanvoelt. En het voelt ook nog eens zwaar op de lippen. Ik snap gewoon niet hoe dit kan. Bittersweet is echt helemaal goed en dit is een enorme tegenvaller. Ik vind het zo jammer!

matte me sleek

Zo zie je maar dat producten per kleur erg kunnen verschillen. Beide lipsticks komen uit dezelfde batch, dus daar ligt het ook niet aan. Bittersweet draag ik super vaak en Shabby Chic durf ik eigenlijk niet eens meer op te doen, omdat het voor veel rommel zorgt.


Sleek Matte Me Bittersweet & Shabby Chic zijn voornamelijk online te koop en het kost 7,50 p.s.

Raad ik het product aan? Bittersweet raad ik aan en Shabby Chic niet

Heb jij al ervaring met Matte Me lipsticks van Sleek?