Make-up, Review

REVIEW | Sleek Highlighting Palette

8 juni 2016 • Door

Een tijdje geleden maakte ik deze review van een Sleek product dat ik gekregen had. Dit keer review ik dit prachtig Sleek Highlighting Pallete in de kleur Solstice! Wie mij langer volgt, weet dat highlighters mijn favoriete make-up producten zijn. Dus ik kon niet wachten om dit palletje uit te proberen! Bovendien zijn de foto’s dit keer verrassend goed gelukt, al zeg ik het zelf. Kijk je mee?

sleek highlight

Dit palletje bevat alleen maar highlighters waarvan eentje een cream highlighter is. Ik was vooral benieuwd naar de paarse highlighter.

Er zit ook een klein kwastje in het pallet, waar ik eerlijk gezegd nog steeds niet naar omgekeken heb. Ik gebruik veel liever mijn eigen kwasten. Maar zo’n kwastje is bijvoorbeeld handig voor onderweg! Verder heeft het palletje een magnetische sluiting, een groot plus, wat mij betreft.

sleek highlighter

De cream highlighter (links boven) is bedoeld voor onder de wenkbrauw. De paarse highlighter gebruik je op je wangen. De highlighter die onder de paarse zit (oranje-achtig), is bedoeld voor de cupidoboog. En de laatste highlighter (links onder) is voor op de brug van je neus. Ik hoop dat dit een beetje te volgen is, haha.

Eerst wist ik niet dat alle highlighters een andere functie hadden en gebruikte ik het om de beurt. Nu ik het weet is het veel logischer en lijkt het een stuk beter op mijn gezicht.

sleek highlighter

sleek highlighter

En dit zijn de swatches. Ik was erg aangenaam verrast toen ik dit zag. Het knalt echt enorm en daar hou ik van! Zoals je ziet is alleen het derde kleurtje iets minder intens dan de rest en dat is maar goed ook: het is namelijk bedoeld voor op de brug van je neus. Het geeft je neus dus geen overdreven glans.

sleek highlighter

Ik was zooo benieuwd naar de paarse highlighter, maar de paarse kleur valt bijna helemaal weg als je het aanbrengt. Je kunt het heel subtiel zien. Alle vier highlighters hebben een koele toon en knallen echt van mijn gezicht af. Ik gebruik dit palletje erg graag! En tot mijn verbazing gebruik ik de cream highlighter nog het meest, terwijl ik voorheen cream highlighters gewoon niet begreep. Ik breng het ‘s ochtends even snel aan onder mijn wenkbrauw en in mijn ooghoek en ik ben good to go.

sleek highlighter

Dit palletje behoort echt tot mijn mooiste make-up producten!


Sleek Highlighting Palette is te koop bij o.a. Boozyshop en Beauty88. Het kost 13,99.

Raad ik het product aan? Ja

Ik wil Sleek erg bedanken voor het mogen ontvangen van dit palletje!

Wat is jouw favoriete highlighter?