Fashion, Tip

TIP | Kruidvat zonnebril

1 juni 2016 • Door

Het is tegenwoordig een gewoonte van mij om elke zonnebril die ik tegenkom, even aandachtig te bekijken. Vroeger vond ik zonnebrillen helemaal niet leuk, omdat ik ervan overtuigd was dat ik er geen goed hoofd voor had (hoe dan?), maar nu ben ik ze echt aan het sparen, haha! Zo was ik laatst bij de Kruidvat en zag ik erg veel mooie zonnebrillen, waarvan ik één mee naar huis nam. Benieuwd hoe het mij staat?

kruidvat zonnebril

Het viel mij op dat echt alle zonnebrillen erg stevig aanvoelden. Het heeft UV400 bescherming, dus het is nog eens hartstikke goed voor je ogen ook! En ik verbaasde me echt over hoeveel leuke zonnebrillen ik er tussen zag hangen! Als het aan mij lag had ik er minstens vier meegenomen, maar het lag aan mijn portemonnee dus ik nam er één mee.

De glazen zijn een klein beetje spiegel-achtig en roze/groen/geel gekleurd. Ht montuur doet me denken aan tijgerprint en ik ben er helemaal gek op.

kruidvat zonnebril

Ik weet zeker dat ik weer terug naar de Kruidvat ga. Er is namelijk nog één zonnebril die ik maar niet uit mijn hoofd kan krijgen. Je begrijpt het al: ik MOET het hebben.

kruidvat zonnebril

Een oplettende kijker heeft deze zonnebril al vast voorbij zien komen in mijn OOTD artikel, zo niet here it is.


Deze bril is bij Kruidvat te koop en kost 9,95

Raad ik het aan? Ja

Heb jij een zonnebril van de Kruidvat?