Make-up, Review

REVIEW | Mesauda Earth Spirits oogschaduw

30 mei 2016 • Door

Toen ik bij de Beautygloss Party was, heb ik een box gekocht met allerlei leuke spulletjes waarin ook dit product in zat, namelijk: Mesauda Earth Spirits oogschaduw in de kleur Ombretto Cotto. Ik was onwijs blij toen ik dit product zag. Het past helemaal in mijn straatje: groen & goud. Ook omdat ik groene ogen heb, kon ik niet wachten om het uit te proberen. Kijk je mee?

mesauda

Mesauda is een Italiaans merk dat ik nog niet kende. De kleur die ik heb, kan ik op de officiële website helaas niet terug vinden. Er zijn wel een heleboel andere mooie kleuren aanwezig.

mesauda

Je kunt deze gebakken oogschaduw op twee manieren aanbrengen: nat & droog. Als je het droog aanbrengt, kan je een hele subtiele look creëren. Voor een color pop kun je eerst je kwast even nat maken.

Zoals je op de foto hierboven ziet, is dit product erg poederig. Het heeft ook voor veel fall out gezorgd. De verpakking is heel erg simpel en het heeft een doorzichtige bovenkant waardoor je de kleur die erin zit makkelijk kan zien.

mesauda

mesauda

Op een of andere manier was het best lastig om de swatch mooi op de foto te zetten. Het ziet er een beetje zandachtig uit, en als je niet uitkijkt dan vliegt de poeder echt alle kanten op. De kleur vind ik echt heel bijzonder en er zitten heel veel gouden glitters in, hou ik van!

mesauda

Dit is de look die ik ermee gemaakt heb. Ik heb alleen deze oogschaduw gebruikt en ben tevreden over het resultaat, dus het is lekker makkelijk! Ik heb geen drie verschillende oogschaduwen nodig voor een look. Toen ik het droog aanbracht, zag ik niet veel kleur en een hele boel fall out. Daarna besloot ik om mijn Fix Spray van MAC te gebruiken en dat heeft de kleur veel intenser gemaakt. Bovendien had ik helemaal geen fall out meer, yay! Ik raad het dus echt aan om deze oogschaduw nat te gebruiken.

mesauda

Ik ben erg benieuwd naar andere producten van Mesauda. Ik zag dat zij hele mooie bronzers hebben! Over het algemeen ben ik erg tevreden over dit product en het is zeker een mooie aanvulling voor mijn make-up stash. Al zal ik het waarschijnlijk nooit meer droog gebruiken.


Ik betwijfel of Mesauda in Nederland makkelijk te krijgen is. Ik zag alleen dat het vaak in de Bluxbox komt. Je kunt in ieder geval een kijkje nemen op hun webshop.

De aanbevolen prijs is 12 euro

Raad ik het product aan? Ja

Kende jij dit merk al?