Make-up, Review

REVIEW | City Color Contour & Define Palette

22 mei 2016 • Door

Ik ga tegenwoordig bijna niet meer de deur uit zonder mijn gezicht nog even te contouren en te highlighten. Daarom ben ik altijd op zoek naar nieuwe producten hiervoor. Als het in een palletje zit, dan ben ik al helemaal blij. Ik vind palettes namelijk ontzettend leuk (ook om te hebben ๐Ÿ˜‰ ). Het is alleen zo jammer dat contour palettes meestal erg duur zijn, maar gelukkig komen er steeds meer budget merken die goede palettes maken. Vandaag review ik deย City Color Contour & Define Palette. Kijk je mee?

contour palette

Er zitten vier poedertjes in: bronzer, contour, blush & highlighter. Toen ik de palette opende zaten de poeders goed afgeschermd met een plasticje, hou ik van.

contour palette

Het plasticje was helaas niet sterk genoeg om de kleine vingertjes van mijn zusje tegen te houden ๐Ÿ™ . Maar hier kun je goed zien hoe de kleuren zijn. De contour kleur is wat aan de warme kant en de bronzer is weer wat koeler. Waarom is dat niet andersom?

contour3

Aan de binnenkant van de verpakking zijn er een aantal tips & trics te vinden om je gezicht zo goed mogelijk te kunnen contouren.

swatches city color contour & define

Hier zijn de swatches. Ik moet zeggen dat mijn mond openviel toen ik dit zag. Ik had zo veel pigment niet verwacht! Ze zijn wel een beetje poederig, maar als je het aanbrengt op je gezicht valt de poederigheidย mee. Wel vind ik de bronzer en contour erg warm van kleur.ย Daardoor was ik bang om giga oranje te worden.

Behalve de highlighter zijn alle kleuren mat, yay!

swatches city color contour

swatches city color contour

Een paar ongegeneerde selfies. Ik vind het effect van deze contour palette erg mooi! Ben er super blij mee. Gedurende de dag blijft het ook gewoon op z’n plek. Prijs/kwaliteit verhouding is helemaal goed, als je het mij vraagt.

Op de foto kun je alle vier poeders zien. Ik had alleen verwacht dat de highlighter een gouden glans zou hebben, maar het is zilver en best wel koel. Wat best gek is, omdat de rest van de kleuren redelijk warm zijn. Ook moet je uitkijken voor de blush, omdat het best donker is! Ik had maar een klein beetje van gebruikt en dan is het helemaal goed.


City Color Contour & Define Palette is te koop bij Boozyshopย & is nu afgeprijsd naar 8,99

Raad ik het product aan? Ja

Heb jij al ervaring met City Color?