Make-up, Review

REVIEW | L.A. Girl Matte Flat Finish Pigment Gloss

17 mei 2016 • Door

Tegenwoordig zie ik L.A. Girl overal voorbij komen en om met de trend mee te gaan, besloot ik ook een product van dit merk te kopen. Ik koos voor een L.A. Girl Matte Flat Finish Pigment Gloss, oftewel een matte lipstick, in de kleur GLG833 Fleur. Ik heb veel reviews gelezen over de matte lipsticks van L.A. Girl en de meningen verschillen enorm over dit product. Ben je benieuwd naar mijn mening?

la girl matte

De verpakking vind ik helemaal niet bijzonder en het ziet er ook best goedkoop uit, als je het mij vraagt. Ik moet zeggen dat de kleur op de camera meer roze uitkomt dan dat het in de werkelijkheid is. Het neigt in het echt meer naar bruin/oranje/roze achtige kleur.

Ik kan me herinneren dat veel mensen de geur van deze lipstick niet zo lekker vinden en daar heb ik absoluut geen problemen mee. Ik vind niet dat dit gek ruikt, gewoon een typisch make-up geurtje.

la girl

L.A. Girl Matte Flat Finish Pigment Gloss heeft een basic lipgloss applicator die ik persoonlijk erg fijn vind werken.

la girl

Ik vind dit kleurtje echt prachtig.

la girl

Dit is hoe de lipstick op mijn lippen eruit ziet. Nogmaals: de kleur is in het echt een stuk minder roze. Ik vond dat de lipstick heel makkelijk was om aan te brengen. Ik ben al snel geneigd om buiten de lijntjes te schieten, maar met deze lipstick had ik dat helemaal niet. Ik kon heel precies (voor hoever ik het kan, haha) de lipstick aanbrengen.

En dan de grote test: plakt het of plakt het niet?

la girl

Helaas is L.A. Girl Matte Flat Finish Pigment Gloss heel hard gezakt voor de “plak” test. Ik hoorde namelijk al dat dit een enorme plak lipstick was, wat op zich niet zo’n groot probleem zou zijn als het geen hele stukken lipstick van de lippen aftrok. Dat is helaas wel het geval, zoals je het kunt zien op de derde foto hierboven. Ik had de lipstick toen nog geen 5 minuten op. Zo jammer dit.

la girl


L.A. Girl Matte Flat Finish Pigment Gloss is te koop bij o.a. Boozyshop en het kost 5,49

Raad ik het product aan? Nee

Heb jij al ervaring met dit merk?