Persoonlijk

Mijn lente “to do” – lijst

19 april 2016 • Door

Nu het weer steeds mooier en warmer wordt, kan ik niet meer wachten om erop uit te gaan en dingen te ondernemen. Helaas heb ik niet erg veel tijd door mijn school/stage om hele uitbundige dingen te doen. Toch heb ik een aantal activiteiten die ik hoe dan ook deze lente wil uitvoeren. Heb je nog niet genoeg inspiratie voor lente activiteiten of ben je gewoon benieuwd naar wat ik allemaal van plan ben? Kijk dan gauw verder.

Efteling
Als mijn absolute nummer 1 staat de Efteling bezoeken. Ik wil er zó graag heen! Vorig jaar ben ik er voor het eerst geweest and I loved it. Volgens mij is lente het mooiste seizoen om er heen te gaan: niet te koud en niet te warm. Met een dikke winterjas of vieze plakkende zweet is het iets minder leuk, denk ik.

Vakantie boeken
Ik moet eerlijk toegeven dat zomer echt mijn meest favoriete seizoen van het jaar is, en nu het lente is, betekent het dat het bijna zomer is, oh boy! Ik vind het heerlijk om mijn zomerplannen alvast door te nemen en dingen te bedenken die ik dan ga doen. Dit jaar ga ik sowieso weer naar Litouwen en er komt een vriendin van mij voor het eerst naar Nederland! We hebben elkaar al bijna twee jaar niet gezien, dus ik kan niet wachten 🙂

Smoothies
Ik kan me bijna nier meer herinneren wanneer ik een smoothie voor het laatst heb gedronken. Ik heb er toch wel heel erg zin in. Ik zorg ervoor dat ik de komende tijd wat meer smoothies ga drinken. Gezonde smoothies met groenten, maar ook hele zoete met fruit en (soja!)vanille-ijs.

Boek lezen
Ik weet niet of dit gaat lukken, want ik heb nog een hele stapel Vriendin tijdschriften liggen waar ik doorheen moet. Ik kom tegenwoordig gewoon niet meer aan lezen toe en dat vind ik wel jammer. Hoe heerlijk zou het zijn om even buiten te zitten met mijn smoothie en een boek?

Lookbook opnemen
Als kers op de taart zou ik ook heel graag een lookbook willen opnemen voor mijn YouTube kanaal. Ik vind het heerlijk om lookbooks van anderen te bekijken. Het is niet alleen leuk om te zien, maar ook inspirerend. Bovendien zou het een ultieme kans zijn om eventjes uit mijn comfort zone te stappen.


Wat staat er op jouw to do lijstje?