Make-up, Review

Makeup Revolution Ultra Sculpt & Contour Kit

18 april 2016 • Door

Contouren & highlighten is volgens mij de meest hippe trend op dit moment. Net als palettes, die hebben wat mij betreft een goede comeback gemaakt. Talloze merken combineren deze twee ontwikkelingen -en, jawel- brengen een contour palette op de markt. Zo ook het merk Revolution en dit merk ken je waarschijnlijk door de vijf super populaire chocolade-palettjes. In het artikel van vandaag geef ik jullie een review over Makeup Revolution Ultra Sculpt & Contour Kit, kijk jij mee? 

makeup revolution

Het product zit in een plastic verpakking, helemaal prima wat mij betreft. Het voelt ook helemaal niet goedkoop. Ik denk dat de kwaliteit met Catrice en Essence mee te vergelijken is. Makeup Revolution Ultra Sculpt & Contour Kit bestaat uit een bronzer, highlighter en een blush.

IMG_0360_Fotor

Het staat gewoon in de poeder gedrukt wat voor soort product het is, lakker makkelijk. Ik heb het in de kleur fair gekocht, maar er zijn nog twee donkerdere versies.

IMG_0367_Fotor

De swatches hebben mij enorm verbaasd. De kwaliteit van de poeders is vele malen beter dan dat ik had verwacht. Het is helemaal niet poederig en je kunt het prima egaal aanbrengen, zowel op je hand als op je wang.

De bronzer is niet te warm en niet oranje, iets waar ik wel bang voor was. Het bevat ook geen glitters, dus je kunt er goed mee contouren.

De highlighter vind ik vooral erg geschikt voor onder de wenkbrauw en in de binnenste ooghoek. Je kunt je junkbeenderen er ook mee highlighten, maar daar bevat hij te weinig glitters voor. Misschien ligt dat wel aan mij, want ik ben Becca x Jaclyn Hill Champagne Pop gewend, haha.

De blush heb ik eerlijk gezegd nog niet gebruikt (oeps), dit omdat ik het veel te veel glitters vind bevatten. Bovendien draag ik niet graag blush, omdat ik dan gauw op een clown lijk. De blush doet me heel erg denken aan Rose Gold van Sleek a.k.a NARS Orgasm.


Makeup Revolution is online te koop (Boozyshop, makeupmusthaves, beauty88, etc.) en bij de Etos.

Makeup Revolution Ultra Sculpt & Contour Kit kost 4,99 euro.

Raad ik het product aan? Ja.

Gebruik jij graag palettes?